طبق گزارش رویترز، صادرات نفت خام و میعانات گازی ایران به ونزوئلا به 6 میلیون بشکه در ماه معادل 200 هزار بشکه در روز رسیده است، درحالی که این رقم در دولت قبلی صفر بود.
رئیس دفتر مطالعات انرژی وین گفت: تولیدکنندگان عمده نفت برای حفظ سهم خود از بازار، همواره نقشهراه و استراتژی بلندمدتی را طراحی و اجرا میکنند که یکی از آنها، سهامدار شدن در پالایشگاههای فراسرزمینی است.
آمار گمرک چین نشان داد، پکن در ماه ژوئن (ماه گذشته میلادی) 260 هزار تن نفت خام ایران را وارد کرده است که چهارمین محموله نفت خام ایران از دسامبر گذشته به این کشور به شمار می رود.
بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم، موضوع تأمین منابع مالی طرحها و پروژههای مختلف اقتصادی و تحقق وعدههای معیشتی رئیسجمهور در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت و برای کاهش اثرات منفی اقتصادی برجای مانده از دولت قبل، تلاش شد تا روند فروش نفت ایران به مدار سابق بازگردد.
طبق آمار اوپک و موسسه کپلر، پس از امضای سند همکاری 25 ساله ایران و چین با راهبردی مسئولین ارشد نظام، صادرات نفت ایران به این کشور حدود 8 برابر شده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به مزایای همکاری ایران با کشوری مانند ونزوئلا گفت: ما میتوانیم فرآوردههای نفتی را تولید کنیم و درهمان مناطق به فروش برسانیم تا بازار فروش محصولاتمان را هم فراهم کنیم.
اوپک در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد: متوسط قیمت هر بشکه نفت سنگین ایران در ماه ژوئن ۲۰۲۲ (خرداد 1401) به 115.85 دلار رسیده و متوسط قیمت نفت ایران در 6 ماه نخست امسال بیش از 41 دلار افزایش داشته است.
طبق محاسبات، بی تفاوتی دولت قبل در تعامل با چینیها موجب شد همکاری این کشور با ایران برای دور زدن تحریم نفتی آمریکا در دوره دوم تحریمها کاهش یابد و عدمالنفع 20 میلیارد دلاری نصیب کشور شود.
تفاهمنامه توسعه یکپارچه میدان مشترک نفتی آزادگان به عنوان بزرگترین پروژه شرکت ملی نفت ایران امضا شد تا گام بلندی برای افزایش تولید نفت ایران برداشته شود. این تفاهمنامه از جنبههای مختلفی از جمله مهندسی یکپارچه مخزن تا تامین مالی بیسابقه داخلی حائز اهمیت بوده اما اجرای این پروژه، یک دستاورد بسیار بزرگ برای کشور به همراه دارد که آن هم افزایش تولید ...
مدیر مالی شرکت ملی نفت گفت: با وجود ۲ برابر شدن تکالیف درآمدی وزارت نفت در سه ماه نخست سال ۱۴۰۱، نزدیک به ۷۰ درصد از تعهدهای درآمدی ارزی وزارت نفت وصول شده است.
صادرات نفت خام و میعانات گازی به نسبت گذشته و پیش از دولت سیزدهم افزایش یافته و از همه ظرفیتها استفاده شده تا صادرات به حداکثر برسد و آنطور که مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران اعلام کرده اکنون آماده بازگشت تولید به حداکثر رقم ممکن است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ایران آمادگی دارد برای حمایت از سرمایهگذاریهای دولت و بخش خصوصی روسیه در حوزههای تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی با این کشور همکاری کند.
پولهای بلوکه نفت ایران مربوط به «قبل از تحریمهای سال 91» و بازه زمانی «انعقاد برجام تا خروج آمریکا از برجام» است و تمامی درآمدهای نفتی ایران در شرایط تحریم وصول میشود.